Sałatka Taco III
Sałatka Taco III jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 46g tłuszczu i w sumie 825 kalorii. Za 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 253 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Wiele osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Mieszanka cebuli, fasoli, sera cheddar i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Taco III, Sałatka Taco Jessiki z kremowym dressingiem Taco, oraz Sałatka Taco Jessiki z kremowym dressingiem Taco.
Instrukcje
Przygotuj mieloną wołowinę zgodnie z zaleceniami opakowania przyprawowego taco i odłóż na bok.
W dużej misce wymieszaj mieszankę wołową, sałatę, czerwoną cebulę, zieloną cebulę, fasolę pinto, fasolę, pomidory, awokado i ser.
Przed podaniem dodaj chipsy kukurydziane i wystarczającą ilość dressingu do pokrycia.
Dobrze wymieszaj i podawaj natychmiast.
Polecane wino: Chardonnay, Napój Alkoholowy, 1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto, Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, Sauvignon Blanc, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Wytrawne Białe Wino, Puszka Brzoskwiń, Odsączonych, Typ Elementu Menu, Gruener Veltliner
Chardonnay, napój alkoholowy i białe wino to świetny wybór na sałatkę Taco. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Bien Nacido Estate Chardonnay z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 53 dolarów za butelkę.
Bien Nacido Estate Chardonnay
Zapraszające aromaty cytryny Meyera, rumianku i pokrojonej słomy wyskakują ze szklanki. Jasne wejście daje gęste i energetyczne podniebienie, które jest prostymi liniami i przepyszną mineralnością.