Sałatka Panzanella Z Pieczoną Zielenią
Pieczone warzywa sałatka Panzanella może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 3,46 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. Jeśli masz jarmuż, oliwę z oliwek, jednodniowy chleb ciabatta i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 87%. Spróbuj Maślany, suchy solony pieczony indyk z prażonymi warzywami korzeniowymi Panzanella, Pieczone warzywa korzeniowe Panzanella z pieczoną czerwoną papryką granat Vinaigrette, oraz Sałatka z pieczoną kukurydzą i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia folią.
Pokrojone warzywa ułożyć na folii.
Skropić oliwą z oliwek i delikatnie wymieszać. Na wierzchu zieleninę z innym kawałkiem folii i zamknąć. Upiec zieleninę do miękkości, o 20 protokół.
Umieść kostki chleba, suszone pomidory, ocet, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól i pieprz w dużej misce. Delikatnie rzucaj.
Dodać pieczony chard i wrzucić do połączenia.