Sałatka z migdałami i pomarańczami wymaga około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 14 g tłuszczu i łącznie 174 kalorie. Ten przepis służy 8 osobom. Za 73 centy za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Tylko nielicznym osobom ten hor d'oeuvre naprawdę się podobał. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej. Wystarczy mieszanka octu jabłkowego, pieprzu, pietruszki i kilku innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 45%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Sałatka z migdałami i awokado, Sałatka z jabłkami i migdałami i Sałatka z migdałami i malinami.
Instrukcje
1
Na małej patelni, na średnim ogniu, gotuj cukier, bez mieszania, przez 12-14 minut lub do momentu rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kupowana W Sklepie Mieszanka Ciast Czekoladowych, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów
2
Dodaj migdały; szybko wymieszać, aby pokryć się warstwą.
Sałatka w menu? Spróbuj połączyć z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. NV Ruinart , Wine z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 89 dolarów za butelkę.