Sałatka makaronowa z tuńczykiem, oliwkami i pietruszką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z makaronem z tuńczykiem, oliwkami i pietruszką. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.75 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 589 kalorii, 27g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Jeśli masz sól i pieprz, skórkę z cytryny, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka makaronowa z tuńczykiem, selerem, białą fasolą i oliwkami, Makaron * Z Pietruszką, Kaparami I Oliwkami, oraz Makaron z karmelizowaną cebulą, pomidorami, pietruszką i oliwkami.
Instrukcje
1
Przynieś garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj makaron i gotować do miękkości, o 12 protokół, lub jako opakowanie wskazuje Etykieta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
3
W misce ubić olej, skórkę z cytryny i sok oraz 1/2 łyżeczki. sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
Sok
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odcedzić makaron; dodać do miski z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj pomidory, tuńczyk, oliwki, cebulę i pietruszkę i dobrze Wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Pietruszka-nać
Oliwki
Cebula
Tuńczyk
6
Ostudzić do temperatury pokojowej, w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem i podawać.