Sałatka Blue Moon

Sałatka Blue Moon
Blue Moon Salad to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 161 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet winny, kapustę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Blue Moon Burgers, Przystawki Blue Moon, oraz Koktajl Blue Moon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć kapustę, rzodkiewki, i jabłko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać oliwę z oliwek i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
3
Dodać ser pleśniowy, następnie wymieszać z octem. Schłodzić do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn