Sałatka antypasto II to bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 138 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka pomidorów, liści bazylii, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Sałatka Antipasto, oraz Sałatka Antipasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz salami Genua i sopressata, provolone, mozzarella, pomidory i karczochy w misce. Pokrój pieczoną czerwoną paprykę i dodaj ją do miski, wraz z około 3 łyżkami soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Posiekany świeży Jarmuż
Provolon
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Skropić oliwę z oliwek na całym naczyniu, a następnie ocet z czerwonego wina i czarny pieprz. Sałatkę można przygotować z wyprzedzeniem i schłodzić do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
4
Świeże liście bazylii rozetrzyj na kawałki wielkości kęsa i dodaj je do sałatki tuż przed podaniem.