Sałatka Ambrozja Florida

Sałatka Ambrozja Florida
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Sałatka ambrozja Floridan może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.02 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, kokosowy, różowy grejpfrut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiąca patelnia zapiekana Florida Snapper z kremem z marakui i cytrusami Florida i ogoloną sałatką z kopru włoskiego, przyozdobiona smażonymi krewetkami Florida Gulf i pikantnym Zielonym dżemem z Mango, Sałatka Florida Sunshine, oraz Sałatka Ambrozja dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Najdelikatniejsze oko kokosa przebić metalowym szaszłykiem lub małym śrubokrętem i spuścić dowolny płyn do małej miski, aby pobrać próbkę-powinieneś mieć około 1/2 szklanki płynu. (Jeśli płyn smakuje słodko, kokos jest świeży; jeśli smakuje tłusto, kokos jest zjełczały i należy go wyrzucić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec kokos przez 15 minut, a następnie przenieść do składanego ręcznika na powierzchni roboczej. Używając noża lub tasaka, otwórz skorupę. Rozbij skorupę na duże kawałki i użyj silnego noża, aby ostrożnie usunąć miąższ z skorupy. Używając obieraczki do warzyw, Usuń brązową skórę, a następnie ogol kokosa na cienkie paski-powinieneś mieć około 4 szklanki ogolonego kokosa. Rezerwa 2 filiżanki do sałatki ambrozja; owinąć i zamrozić resztę do innego użycia. DO AHEAD: wióry kokosowe mogą być przechowywane w szczelnym pojemniku, w lodówce do 1 tygodnia lub zamrożone do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KokosKokos
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
PiekarnikPiekarnik
CleaverCleaver
NóżNóż
4
Za pomocą ząbkowanego noża odetnij skórkę z grejpfrutów i pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
5
Pokroić owoce w poprzek na 1/2-calowe grube okrągłe, a następnie pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
6
Przenieść do dużej miski; dodać ananas, kumkwat, nasiona granatu, 2 szklanki wiórków kokosowych, 1/2 szklanki soku kokosowego, i sok jabłkowy, i wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Sok KokosowySok Kokosowy
Sok JabłkowySok Jabłkowy
AnanasAnanas
KumkwatKumkwat
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone. DO AHEAD: Sałatka Ambrosia Florida może być przygotowana z wyprzedzeniem i przechowywana, przykryta, w lodówce do 8 godzin.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia25
Magazyn