Sałata wołowa Azjatycka zawija z kuskusem

Sałata wołowa Azjatycka zawija z kuskusem
Azjatyckie zawijasy z sałaty wołowej z curry kuskus może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sosu sojowego, kapusta, liście sałaty rzymskiej, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Azjatyckie Zawijasy Do Sałaty Wołowej, Łatwe Asian Style indyk i sałata wołowa okłady, oraz Okłady Z Sałaty Azjatyckiej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni na średnim ogniu, dodać olej sezamowy i ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj kapustę i marchew i saute przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3
Dodać wołowinę i gotować, mieszając, aż wołowina zostanie podgrzana i kapusta zacznie więdnąć, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Dodaj sos hoisin i sos sojowy i gotować 5 minut, aż mieszanina ogrzewa się przez i kapusta więdnie, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
5
Tymczasem doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Umieścić kuskus w żaroodpornej misce i posypać solą, pieprzem i curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Kuskus zalać wrzącą wodą i przykryć na 5 minut. Puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8
Łyżka trochę wołowiny do środka każdego liścia sałaty i zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Podawać z kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta

Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 54 dolarów za butelkę.
Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer
Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer
Aromaty są sugestywne z nutami płatków róży i egzotycznych owoców. Nieco suchy na podniebieniu, ten rocznik odsłania bukiet dojrzałych aromatów kantalupy, guawy i nektarynki, które są zrównoważone delikatnymi przyprawami, takimi jak imbir i kardamon. Wykończenie jest długie i eleganckie.Ten Gewurztraminer jest wszechstronny i może być łączony z wędzonym łososiem, a także dusz wieprzowych z imbirem, kuchni południowo-wschodniej Azji, takiej jak curry z czerwonego kokosa, indyjskie lub dania w stylu marokańskim. Świetnie nadaje się również jako aperitif lub z bogatym w foie grasand, dojrzałym serem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn