Sardynki sklepcupboard spaghetti
Sklep z sardynkami spaghetti może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole z przepisami dania głównego. Ten bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis służy 1 i kosztuje 3,83 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1451 kalorii, 16G białka, oraz 116g tłuszczu. 40 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwek, oliwy z oliwek, liści pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Storecupboard spaghetti puttanesca, Spaghetti Z Koprem Włoskim I Sardynką, oraz Spaghetti à la sauce tomate et sardine écrasée Recette są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Gotować spaghetti zgodnie z instrukcjami opakowania. W międzyczasie rozgrzej olej na patelni, włóż cebulę i gotuj przez 5 minut lub do miękkości.
Dodać czosnek i pomidory, i gotować przez kilka minut więcej.
Wymieszać przez sardynki, rozbijając je lekko tylną łyżką.
Dodać oliwki i kapary, doprawić i podgrzać. Wrzucamy ugotowane, odsączone spaghetti, odrobinę wody do gotowania i natkę pietruszki.