Sardynki Nadziewane Plasterkami Pomarańczy I Liśćmi Laurowymi

Sardynki Nadziewane Plasterkami Pomarańczy I Liśćmi Laurowymi
Sardynki Nadziewane plasterkami pomarańczy i liśćmi laurowymi mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 64 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści laurowych, sardynek, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Sardynki nadziewane w liściach winogron, Sardynki Nadziewane, oraz Plastry pomarańczy z miodem i wodą z kwiatem pomarańczy.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn