Sancocho Costeño (Atlantyckie Wybrzeże Sancocho)

Sancocho Costeño (Atlantyckie Wybrzeże Sancocho)
Przepis Sancocho Costeño (Atlantic Coast Sancocho) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 729 kalorii, 30g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dynię, uszy kukurydzy, yuca, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 467 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kurczak kolumbijski SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sancocho Trifásico (Trzy Wędliny Sancocho), oraz Arroz Apastelado Costeño (lepki ryż z Wybrzeża) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku umieść żeberka wołowe, żeberka wieprzowe, kurczaka, kukurydzę, aliños, bulion z kurczaka, sól i zieloną babkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i zmniejszyć ogień do średniej i gotować przez około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Dodaj ziemniaki, dojrzałą babkę, yuca, dynię i kapustę. Kontynuuj gotowanie przez 30 więcej minut lub aż warzywa są przetargu widłowego. Wymieszać z kolendrą.Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
ManiokManiok
4
Podawać w dużych miseczkach z zupą, dzieląc równomiernie kurczaka i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia48
Magazyn