Sancocho Costeño (Atlantyckie Wybrzeże Sancocho)
Przepis Sancocho Costeño (Atlantic Coast Sancocho) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 729 kalorii, 30g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dynię, uszy kukurydzy, yuca, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 467 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kurczak kolumbijski SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sancocho Trifásico (Trzy Wędliny Sancocho), oraz Arroz Apastelado Costeño (lepki ryż z Wybrzeża) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku umieść żeberka wołowe, żeberka wieprzowe, kurczaka, kukurydzę, aliños, bulion z kurczaka, sól i zieloną babkę.
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i zmniejszyć ogień do średniej i gotować przez około 45 minut.
Dodaj ziemniaki, dojrzałą babkę, yuca, dynię i kapustę. Kontynuuj gotowanie przez 30 więcej minut lub aż warzywa są przetargu widłowego. Wymieszać z kolendrą.Smak i dostosować przyprawy.
Podawać w dużych miseczkach z zupą, dzieląc równomiernie kurczaka i warzywa.