Salsa Truskawkowa
Salsa truskawkowa wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 69 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 15 i kosztuje 52 grosze za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, galaretkę z papryką, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Salsa Truskawkowa, Salsa Truskawkowa, oraz Salsa Truskawkowa.
Instrukcje
Ubij razem galaretkę z czerwonej papryki, szczypiorek, kolendrę, skórkę z limonki, świeży sok z limonki i suszony kruszony czerwony pieprz w średniej misce. Wymieszać truskawki i wysłodzoną suszoną żurawinę; przykryć i schłodzić 1 godzinę. Avocado wymieszać pokrojone w kostkę tuż przed podaniem.
Podawać z grillowanym lub smażonym mięsem, drobiem lub owocami morza.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.