Salsa spaghetti z sardynkami
Salsa spaghetti z sardynkami może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.27 za porcję. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz chilli, bazylia, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 95%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Spaghetti z sardynkami, Spaghetti Z Sardynkami, Kalafiorem I Kapustą, oraz Kolacja: weneckie Spaghetti z sardynkami.
Instrukcje
Zagotować spaghetti zgodnie z instrukcją opakowania. W międzyczasie wymieszaj pomidory z cebulą, oliwkami, chilli, skórką z cytryny i bazylią lub oregano.
Podgrzać sardynki w kuchence mikrofalowej lub na patelni.
Odcedzić makaron, powrócić na patelnię i dobrze wymieszać z mieszaniną pomidorową.
Dodać sardynki w kawałkach. Doprawić sokiem z cytryny, pieprzem i odrobiną oleju z puszki, jeśli chcesz.