Salsa II

Salsa II
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów wegetariańskich bezglutenowych, bezmlecznych, paleolitycznych i lakto ovo do swojego pudełka z przepisami, Salsan II może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 42 centy za porcję otrzymasz przystawkę na 12 osób. Jedna porcja zawiera 32 kalorie , 1 g białka i 0 g tłuszczu . Mieszanka papryczek jalapeno, soli, mielonego pieprzu cayenne i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis zachwycił 108 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 63% . Podobne przepisy obejmują rozjaśnioną salsę verde z kurczakiem i salsą z awokado ananasem , salsę de Molcajete (salsa z pieczonych pomidorów i zielonego chili) oraz Sunny & Hot! Salsa (salsa ananasowo-mango-kiwi) .

Instrukcje

1
Zagotuj duży rondelek z wodą. Na krótko włóż 6 funtów pomidorów do wody, aby poluzować skórkę i nadać kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedź, obierz i rozgnieć.
3
W rondelku z pokruszonymi pomidorami wymieszaj pokrojone pomidory, czosnek w proszku, sok z cytryny, sól, pieprz cayenne i kminek. Ubić do żądanej grubości. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Wymieszać z czerwoną cebulą, białą cebulą, żółtą cebulą, papryczkami jalapeno i kolendrą. Kontynuuj gotowanie, aż warzywa będą miękkie, a mieszanina osiągnie pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Cebula żółtaCebula żółta
Cebula BiałaCebula Biała
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
5
Zdjąć z ognia. Przechowywać w lodówce do momentu podania.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Włoski 90 punktów z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Włosi 90 punktów
Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Włosi 90 punktów
Owoce i słodycz równoważone bąbelkami
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn