Salsa Grzybowa Chili
Przepis Mushroom Salsa Chili może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 8 godzin i 20 minut. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 27g białka, oraz 27g tłuszczu. Za 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masywnej salsy, fasoli, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest solidny. Salsa Chili, Chili Salsa, oraz Salsa Chili są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę i kiełbasę na średnim ogniu przez 6-8 minut lub do momentu, gdy nie będzie już różowa, rozpadając się na kruszonki; odcedzić.
Przenieś do 5-lub 6-qt. powolna kuchenka.
Dodaj fasolę, salsę, pomidory, cebulę, sos pomidorowy, pieczarki, paprykę i przyprawy. Gotuj pod przykryciem, na niskim poziomie 8-10 godzin lub do momentu zmieszania smaków.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Shiraz i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować, jest Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava
Jasnozłoty Kolor Cava ma aromaty dojrzałych białych brzoskwiń, prażonej bagietki z nutą cytrusów cytrynowych i moreli. Podniebienie jest bogate i szerokie ze smakami zielonego jabłka, zielonej herbaty jaśminowej i prażonych migdałów. Ta Brut nature cava jest niezwykle wszechstronna, ponieważ nie dodaje się dawki, więc kwasowość i bąbelki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane Dania: krewetki czosnkowe, labraks marynowany miso, tuńczyk inkrustowany sezamem, Kurczak tikka masala i Jamon Iberico.