Łosoś Wellington może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.44 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 805 kalorii, 26g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 66 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka liści bazylii, majonezu, białka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Salmon Wellington, Salmon Wellington, oraz Salmon Wellington dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Zolo Unoaked Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Zolo Unoaked Chardonnay
Położone 3000 stóp n. p. m. połączenie ciepłych dni i zimnych nocy tworzy wina o doskonałej dojrzałości i doskonałej równowadze. Ten owoc koncentruje Chardonnay ma aromaty owoców tropikalnych, jabłek i brzoskwiń.