Sake-gotowany na parze Halibut z imbirem i kapustą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj halibuta gotowanego na parze z imbirem i kapustą. Ten przepis służy 8 i kosztuje $8.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, szalotki, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sake-gotowany na parze Halibut z marchewką, Sake-gotowane na parze małże z imbirem, Miso i szpinakiem, oraz Sake - duszony okoń morski z imbirem i zieloną cebulą.
Instrukcje
1
Namoczyć kalafior w soku imbirowym w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Imbirowy
Krakersy Pełnoziarniste
2
Drenaż.
3
Tymczasem w każdej z 2 średnich patelni rozpuścić 1 łyżkę masła w 1 łyżce oleju. Kapustę, pory i świeży imbir podzielić między Patelnie i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na małym ogniu, często mieszając, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeży Imbir
Na 1 Ananasa
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
(i Tylko Porcje)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Podzielić sake między Patelnie i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Japoński Sos Sezamowy
5
Dodaj 4 filety halibuta do każdej patelni i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na dużym ogniu, aż ryba jest firma, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Halibuta
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.