Sajgonki wołowe z marchewką i kolendrą
Przepis wołowe sajgonki z marchewką i kolendrą jest gotowy w około 55 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Na 2,27 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz SOS stir-fry i marynatę, papier ryżowy, stek z flanki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 88%. Spróbuj Chrupiące Krewetki Sajgonki Z Sosem Kolendrowym, Wołowina Azjatycka " Sajgonki, oraz Domowe Sajgonki Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój stek wołowy wzdłuż na pół, a następnie poprzecznie w paski o grubości 1/8 do 1/4 cala.
Połączyć 1/4 Puchar stir-fry sosu i wołowiny w średniej misce. Przykryć i marynować w lodówce 30 minut do 2 godzin.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać 1/2 wołowiny; Stir-fry 1 do 3 minut lub aż zewnętrzna powierzchnia wołowiny nie jest już różowy. (Nie przegotować.)
Wyjąć z patelni. Powtórz z pozostałą wołowiną.
Napełnij dużą miskę ciepłą wodą. Zanurz 1 papier ryżowy w wodzie na kilka sekund lub tylko do zwilżenia. Papier ryżowy nadal będzie twardy, ale będzie nadal mięknąć podczas montażu.
Miejsce na powierzchni roboczej.
Łyżka 1/4 szklanki wołowiny, 2 łyżki marchwi i 2 łyżki kolendry równomiernie w rzędzie na środku opakowania, pozostawiając 1-calową granicę po prawej i lewej stronie; skropić około 1 łyżeczki zastrzeżonego sosu stir-fry. Złożyć prawą i lewą stronę owijki nad wypełnieniem. Złóż dolną krawędź do góry nad wypełnieniem i zwinąć mocno. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i składnikami wypełniającymi.
Przeciąć każdą Sajgon po przekątnej na pół.
Podawać z dodatkowym sosem stir-fry, jeśli chcesz.