Sajgonki Owocowe

Sajgonki Owocowe
Sajgonki owocowe to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz migdały, liście mięty, rund papier ryżowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Letnie Sajgonki Owocowe, Sajgonki jabłkowo-brzoskwiniowe z syropem owocowym, oraz {wiosna} sajgonki.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Makaron umieścić w średniej misce i dodać miód i miętę. Za pomocą 2 widelców, wrzucić składniki razem, aż makaron są pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połóż wilgotną kuchnię lub papierowy ręcznik na powierzchni roboczej. Papier ryżowy moczyć w ciepłej wodzie przez 20 do 30 sekund, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Połóż papier ryżowy na wilgotnym ręczniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
4
Dodaj 1/4 szklanki mieszaniny makaronu w środku papieru ryżowego i tworzą 3 przez 2-calowy prostokąt. Używając noża do parowania, pokrój truskawkę wzdłuż na plastry 1/4 cala. Ułóż plastry na mieszaninie z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Na wierzch posypać 1 łyżką migdałów. Ułóż 2 do 3 plastrów mango na wierzchu migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
6
Zwiń papier ryżowy wokół wypełnienia i uszczelnij końce niewielką ilością wody. Powtórz z pozostałymi składnikami. Gotowe sajgonki owinąć wilgotnymi ręcznikami papierowymi i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
7
Do sosu zanurzeniowego: w małej misce, połączyć miętę, miód i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Sajgonki ułożyć na półmisku i podawać z sosem do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
10
Uwaga kucharza: do grzania migdałów, ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
11
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F, aż lekko tosty, o 6 do 8 protokół. Całkowicie schłodzić przed użyciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
12
* Można znaleźć na specjalnych rynkach azjatyckich .

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn