Sajgonki mamy z sosem słodko-kwaśnym mogą być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 476 kalorii, 15g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, sos, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kalafiorowe bułeczki z sosem słodko-kwaśnym, Sos słodko-kwaśny (do maczania jajek i nie tylko), oraz Pikantne sajgonki z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić sos słodko-kwaśny, w rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj cukier, ketchup, 2/3 szklanki wody, 1 łyżkę sosu sojowego i sól. Gotować 5 minut. Wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny
Sos Sojowy
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Ocet
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
W małej misce, wymieszać skrobię kukurydzianą i 1/3 szklanki zimnej wody.
Aby bułki, w 12-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę, cebulę i zieloną cebulę, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Mielona Wołowina
Cebula
Rolka
Wołowina
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
6
Wymieszać z coleslaw mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
7
Dodać sos sojowy przez polewanie wierzchu mieszaniny około 2 razy. Smakuj i sprawdź słoność; zawsze możesz dodać więcej. Gotować do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy
8
Podczas gotowania mieszanki kapusty, umieść skórki z jajek na dużej powierzchni roboczej. Łyżka 1 łyżka-wielkość mieszanki wołowej na środku każdej skóry. Dla każdej rolki jaj, przynieść dolnym rogu; złożyć w rogach bocznych i zwinąć. Obniżyć górny róg; zwilżyć niewielką ilością wody do przyklejenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Woda
Wołowina
Rolka
Jajko
9
Na małej patelni, rozgrzać olej. Gdy olej jest gorący, smażyć sajgonki, aż będą chrupiące. Wytrząsnąć nadmiar oleju.