Sajgonki mamy z sosem słodko-kwaśnym

Sajgonki mamy z sosem słodko-kwaśnym
Sajgonki mamy z sosem słodko-kwaśnym mogą być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 476 kalorii, 15g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, sos, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kalafiorowe bułeczki z sosem słodko-kwaśnym, Sos słodko-kwaśny (do maczania jajek i nie tylko), oraz Pikantne sajgonki z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić sos słodko-kwaśny, w rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj cukier, ketchup, 2/3 szklanki wody, 1 łyżkę sosu sojowego i sól. Gotować 5 minut. Wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśnySos Słodko-kwaśny
Sos SojowySos Sojowy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W małej misce, wymieszać skrobię kukurydzianą i 1/3 szklanki zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać do sosu; gotować aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
4
Aby bułki, w 12-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę, cebulę i zieloną cebulę, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CebulaCebula
RolkaRolka
WołowinaWołowina
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
6
Wymieszać z coleslaw mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
7
Dodać sos sojowy przez polewanie wierzchu mieszaniny około 2 razy. Smakuj i sprawdź słoność; zawsze możesz dodać więcej. Gotować do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
8
Podczas gotowania mieszanki kapusty, umieść skórki z jajek na dużej powierzchni roboczej. Łyżka 1 łyżka-wielkość mieszanki wołowej na środku każdej skóry. Dla każdej rolki jaj, przynieść dolnym rogu; złożyć w rogach bocznych i zwinąć. Obniżyć górny róg; zwilżyć niewielką ilością wody do przyklejenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
WołowinaWołowina
RolkaRolka
JajkoJajko
9
Na małej patelni, rozgrzać olej. Gdy olej jest gorący, smażyć sajgonki, aż będą chrupiące. Wytrząsnąć nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn