Sajgonki

Sajgonki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać sajgonki spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1534 kalorii, 10g białka, oraz 166 g tłuszczu na porcję. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kapusty napa, grzyby, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj {wiosna} sajgonki, Sajgonki, oraz Sajgonki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, moczyć grzyby w 1/4 szklanki zimnej wody przez 30 minut, lub aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odcedzić i wycisnąć do sucha (rezerwując płyn do namaczania do użycia w zupach).
3
Odciąć i wyrzucić łodygi i cienko pokroić czapki.
4
Pokroić grillowaną wieprzowinę na drobne kawałki juilienne. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Podgrzać 14-calowy płaskodenny wok lub patelnia na dużym ogniu, aż gorące, ale nie palenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Dodaj olej roślinny, wieprzowina z grilla, kapusta, kiełki fasoli, seler, scallion, pędy bambusa, i grzyby, i stir-smażyć 2 do 3 minut, lub aż kapusta i seler są po prostu utykają.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
7
Dodaj sos sojowy i pieprz, usuń z ognia i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
8
Gdy mieszanina ostygnie, umieścić owijki sajgonki na powierzchni roboczej i luźno przykryć zwilżoną szmatką. W małej misce, połączyć mąkę i 4 łyżeczki zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Umieść 1 owijkę na desce do krojenia z narożnikiem skierowanym do ciebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Rozłóż około 1/4 szklanki mieszaniny w pobliżu dolnego rogu na prostokąt 3/4 na 2 cale. Wchodzisz na rogu najbliżej Ciebie nad mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Zwiń owijkę raz, krotnie po bokach. Kontynuuj zwijanie owijki ciasno, zanim dotrzesz do końca, lekko pomaluj odległy róg mieszaniną mąki i wody. Kontynuuj walcowanie, aby uszczelnić rolkę w szczelny cylinder. Odstawić szew w dół i przykryć zwilżoną szmatką. Powtórz z pozostałymi opakowaniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
12
W rondlu 3-litrowym, rozgrzać olej roślinny na dużym ogniu, aż temperatura oleju osiągnie 191°. ostrożnie dodać 3 do 4 sajgonki na raz i smażyć na złoty kolor, obracając rolki, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Wyjąć łyżką szczelinową i położyć na talerzu wyłożonym kilkoma grubościami ręczników papierowych. Ostrożnie przeciąć na pół lub na trzecie. Powtórz z pozostałymi sajgonkami. Odstawić olej do ostygnięcia przed wyrzuceniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
14
Podawać natychmiast.
15
Mądrość chińskiej kuchni Grace Young
16
Simon & Schuster
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn