Sałatka z rukoli i kopru włoskiego z parmezanem
Sałatka z rukoli i kopru włoskiego z parmezanem może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz rukolę, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i parmezanu, Sałatka wieprzowa Milanese z rukolą, koprem włoskim i parmezanem, oraz Sałatka z kopru włoskiego i rukoli.
Instrukcje
Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 15 minut lub do tosty.
W dużej misce połącz grzanki, rukolę, koper włoski i cebulę.
Połączyć wodę, sok z cytryny i sól; dobrze wymieszać.
Mżawka na sałatkę; wrzucić delikatnie do herbu. Łyżka sałatki na talerze; top z serem, i posypać pieprzem.
Uwaga: aby ogolić parmezan, przeciągnij obieraczkę z obrotowym ostrzem po płaskiej stronie sera.