Rzymskie serca z cytrynowym sosem Cezar
Serca rzymskie z cytrynowym sosem Cezar jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz rukolę, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane serca Rzymskie z Cezarem Vinaigrette, Grillowane Serca Rzymskie Z Cezarem Vinaigrette, oraz Serduszka Rzymska Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem.
Instrukcje
Jajko gotować na patelni z gotującą się wodą przez 10 minut. Schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać.
W międzyczasie, połączyć anchois, czosnek, sok z cytryny i skórki, i żółtka jaj w misce robota kuchennego i procesu do mieszania.
Dodać wodę i ponownie zmiksować. Następnie, przy włączonym silniku, stopniowo wlewaj olej przez rurę zasilającą i przetwarzaj w celu emulgowania. Zeskrobać do salaterki. Ser wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Dodaj zieleni i wrzucić do herbu. Smak, do przypraw, i zetrzeć jajko na wierzchu.