Rzepa mamy
Rzepa mamy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 486 kalorii, 10g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, tłuszcz z boczku, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 23%. Spróbuj Najlepsze babeczki z cukinią mamy, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać rzepy; gotować do miękkości, ale nadal twarde.
Odcedzić i przenieść do dużej miski do ostygnięcia.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje. Pokruszyć i odstawić. Rezerwa tłuszczu boczku.
W dużej misce połączyć rzepy, boczek, zarezerwowany tłuszcz boczku i brązowy cukier.