Rześki Zaklinacz: brokuły i pesto z orzechów włoskich
Rześki Zaklinacz: Pesto z brokułów i orzechów włoskich jest bezglutenowe i pierwotne przyprawa. Jedna porcja zawiera 558 kalorii, 11g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.51 za porcję. Mieszanka sera parmigiano reggiano, sól, sok z 1 cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zaklinacz: Pizza z cukinią i Pesto, Zaklinacz: długo gotowane brokuły Alice Waters, oraz Zaklinacz: Słoik Cezara.
Instrukcje
Przynieś duży garnek dobrze osolonej wody, aby zagotować na dużym ogniu.
Dodać brokuły różyczki i gotować przez dwie minuty.
Brokuły dobrze odsączyć i odstawić.
W robocie kuchennym połączyć brokuły, orzechy włoskie, czosnek, sok z cytryny i sól. Pulsuj, aż brokuły i orzechy zostaną drobno posiekane. Następnie, przy włączonym silniku, wlać oliwę z oliwek w wolnym strumieniu.
Wymieszać z tartym serem.
Wrzucić z makaronem, rozłożone na tosty bagietki plastry, lub jako sos do kurczaka lub ryby. Pesto będzie przechowywać w zamkniętym pojemniku w lodówce przez okres do trzech dni.