Ryż Pecan

Ryż Pecan
Ryż pekan może być tylko przystawką, której szukasz. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz brązowy ryż, margarynę, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ryż Pecan, Ryż Pecan, oraz Pilaf Ryżowy Pecan.

Instrukcje

1
W rondlu doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać ryż i wymieszać. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
3
Po zakończeniu ryżu roztopić margarynę na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podsmaż cebulę, pekan, pietruszkę, Bazyl, imbir, pieprz i sól. Gdy cebula są miękkie wymieszać mieszaninę do ryżu i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ImbirImbir
CebulaCebula
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
RyżRyż
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn