Ryby Tandoori

Ryby Tandoori
Tandoori ryb wymaga około 4 godziny i 27 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 314 kalorii, 25g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz olej roślinny, mieloną kolendrę, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Tandoori biała ryba z Zielonym ryżem Chili, tandoori aloo lub aloo tikka, jak zrobić tandoori aloo, oraz tandoori gobi lub gobi tikka, jak zrobić tandoori gobi / gobi s.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 27 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn