Ryba na parze z imbirem w sosie Troy ' s Hana

Ryba na parze z imbirem w sosie Troy ' s Hana
Ryba gotowana na parze z imbirem w sosie Troy ' s Hana jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 88 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz czosnek, olej sezamowy, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Spróbuj Imbir Gotowana Na Parze Ryba Z Sosem Troy S Hana Style Przepis, Ryba na parze ze słodkim sosem sojowo-imbirowym, oraz Ryba Na Parze Z Imbirem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn