Rozdrabniacze Miętowe
Rozdrabniacze miętowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, chipsy czekoladowe, ekstrakt z mięty pieprzowej, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Rozdrabniacze Miętowe, Rozdrabniacze Do Czekolady, oraz Rozdrabniacze Do Czekolady Wiśniowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, ubij masło, cukier puder, ekstrakt z mięty pieprzowej i wanilię, aż będzie gładka. Ubić białka aż dobrze wymieszane, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby. Wymieszać lub ubić w mące, sól, i chipsy czekoladowe. Przykryć miskę folią i schłodzić, aż ciasto będzie twarde, ale nadal giętkie, około 30 minut.
Z cukrem pudrem posypane ręce, kształt ciasta na 1 1/2-calowe kulki, spłaszczając każdy lekko między dłońmi do około 2 1/4 cala szerokości.
Miejsce 1 cal od siebie na masłem lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Piec w piekarniku 300, aż ciasteczka poczują się twarde w dotyku i ledwo zaczynają się złocić na krawędziach, 10 do 12 minut; jeśli pieczenie więcej niż jednej patelni na raz, Zmień pozycje patelni w połowie pieczenia. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków, aby całkowicie ostygły.