Stek Pieprzowy z Ziemniakami może być właśnie przepisem bezglutenowym i bezmlecznym, którego szukałeś. Ten przepis służy 6 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 8 g tłuszczu i łącznie 298 kalorii . Za 2,12 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako danie główne. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup bulion wołowy, wodę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest idealny na walentynki . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 89% . Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy obejmują stek pieprzowy z ziemniakami , stek pieprzowy z ziemniakami i stek pieprzowy z ziemniakami .
Instrukcje
1
Umieść ziemniaki i wodę w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej; przykryj i wstaw do mikrofalówki na maksymalną moc przez 5-7 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
8 (U-12) Krewetek
5
W małym rondlu wymieszaj skrobię kukurydzianą i bulion, aż uzyskasz gładką masę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Stek bardzo dobrze komponuje się z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Premonition Cellars Pinot Noir z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Piwnice Przeczuć Pinot Noir
Wino to charakteryzuje się skoncentrowanymi aromatami wiśni, żurawiny i truskawek z nutami przypraw ziołowych, aromatem kopru włoskiego i dębu. Owoce czerwonych jagód, cierpka żurawina, malina i przyprawy pokrywają paletę, kończąc soczystą kwasowością. Ten chłodny rok pozwolił zachować naturalną kwasowość, a powolne dojrzewanie pozwoliło uzyskać pięknie zbalansowane wino o niskiej zawartości alkoholu. Wino to leżakowało przez 20 miesięcy w beczce z francuskiego dębu i przeplatało się z nim ciepłymi, tostowymi aromatami.