Roy Rogers Crispy Fried Chicken-Naśladowca
Roy Rogers Crispy Fried Chicken-Copycat might be just the Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 474 kalorie, 31g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest niezdrowe. Nasza sekcja poniżej może zawierać informacje, które mogą zwiększyć wynik. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez www.food.com. jeśli masz mleko, olej roślinny, cebula w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier puder można po tym danie główne z Lodowe Ciasto Wonderland jako deser. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Spróbuj Roy Rogers Crispy Fried Chicken-Naśladowca, Roy Rogers, oraz Roy Choi Ketchup Fried Rice Recipe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 wstępnie podgrzać frytkownicę do temperatury 375°. W misce wymieszać białka z mlekiem za pomocą wire Whiskey-odstawić na bok.(Upewnij się, że są dokładnie wymieszane-nieco "spienione".).
2 Zmierz suche składniki w worku typu Zip lock wielkości galonów, zamknij i dobrze wstrząśnij, aby wymieszać.
3 obficie posmarować pałeczki mieszanką mleczno-jajeczną i włożyć do woreczka z przyprawami. (Polecam robić 3 na raz) następnie wstrząsnąć torbą, aż dobrze powleczone.
4 wrzucić do frytkownicy i pozostawić do gotowania 15 minut. (Smażyć nie więcej niż 9 na raz - a jeśli gotować 9, idź 18-22 min, eyeball ' em) gdy pałeczki są gotowe, będą ciemny złoty brąz.
Wyjąć chrupiącego kurczaka i osuszyć na wyłożonym papierowym ręcznikiem talerzu. Uwaga! Będą bardzo gorące, więc pozwól im ostygnąć 5-8 minut przed podaniem.
6 Uwaga: możesz usunąć skórę dla "chrupiącego kurczaka bez skóry", jeśli wolisz.
7 Uwaga 2: wypróbuj ten przepis na powlekanie i metodę gotowania z kurczakiem. Wystarczy pokroić piersi bez kości na kawałki wielkości kęsa, płaszcz z mleka-jajko / przyprawy i smażyć na głębokim tłuszczu.
8 Uwaga 3: Możesz również użyć tej powłoki i metody gotowania skrzydeł, ud, piersi itp. Pamiętaj tylko, aby dobrze płaszcz i dostosować czas gotowania dla różnych rozmiarów kurczaka.