Rosemary czerwone ziemniaki Belli

Rosemary czerwone ziemniaki Belli
Czerwone ziemniaki Belli Rosemary mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 19g tłuszczu i w sumie 390 kalorii. Ten bezglutenowy, lakto ovo wegetariański i przyjazny dla fodmap przepis serwuje 4 i kosztuje 76 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 64 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś masło, rozmaryn, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Z łyżką wynik 52%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Rosemary Czerwone Ziemniaki, Czosnek i rozmaryn czerwone ziemniaki, oraz Lekkie Czerwone Ziemniaki Rozmarynowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj roztopione masło i olej, a następnie wlej do naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Umieść ziemniaki w naczyniu i mieszaj, aż się pokryje.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
4
Posyp rozmarynem, solą i pieprzem. Przykryj folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do miękkości ziemniaków. Od czasu do czasu mieszaj ziemniaki, aby zapewnić równomierne gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn