Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 35. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, ciasto francuskie, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Rolada Z Szynki, Rolady Z Indyka, oraz Pesto-Rolady Z Łososia.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodać wołowinę i wieprzowinę do oleju, mieszając gotować, aż rumiane, 6 do 8 protokół. Następnie dodaj pomidora, czosnek, pietruszkę, sól i pieprz, i zmniejszyć ogień do niskiego i gotować przez dodatkowe 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Mieszaninę należy ostudzić przed dodaniem do ciasta.) Gdy mieszanina ostygnie, rozwałkuj ciasto francuskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
Drażetki Z Białą Perłą
1
Posyp mąkę na blacie lub desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
2
Połóż arkusz ciasta na mące. Wałkiem do ciasta rozwałkuj ciasto od środka, od góry do dołu, a następnie na boki, aby stało się dużym prostokątem, około 1 1/2 razy większym od oryginalnego rozmiaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
3
Żółtka i bułkę tartą wymieszać do schłodzonej mieszaniny mięsa, dobrze mieszając.
Umieść połowę schłodzonej mieszaniny mięsa na dolnej trzeciej części arkusza ciasta, utrzymując dno 2 cale puste. Wierzch z połową Cheddar i kozie sery i zwinąć szczelnie. Za pomocą pędzla do ciasta umyj wierzch ciasta lekką powłoką ubijanych białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Kraft® Ostry Ser Cheddar
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
5
Posypać solą, pieprzem i połową parmezanu. Powtórzyć z drugim kawałkiem ciasta.
Podawać: roladki pokroić w cienkie rund i podawać na ciepło z odrobiną sosu na każdym plasterku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Notatki szefa kuchni
12
Przechowywać ciasto francuskie w lodówce, aż będziesz gotowy do użycia. Jeśli ciasto staje się zbyt ciepłe i miękkie podczas walcowania, po prostu schłodzić go przez minutę przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
13
Upewnij się, że mieszanina mięsa jest schłodzona przed dodaniem do ciasta.