Roladki Karmelowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Jeśli 17 centów za porcję spada w Twoim budżecie, rolki karmelowe mogą być wybitnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mieszankę, masło, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Karmelowo-orzechowe dyni lepkie rolki z King ' s Hawaiian ® Dinner Rolls # KHHolidayRollCall, Roladki Karmelowe, oraz Szybkie Roladki Karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 450ºF.
Umieść 2 łyżeczki brązowego cukru, 2 łyżeczki masła i 3 połówki orzechów pekan w każdej z 12 filiżanek muffinek o regularnym rozmiarze; umieść w piekarniku, aż się stopią.
Wymieszać Bisquick i zimną wodą, aż miękkie ciasto tworzy; energicznie pokonać 20 uderzeń. Delikatnie gładkie ciasto w kulkę na powierzchni posypane Bisquick. Zagnieść 5 razy.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 15x9 cali.
Posmarować 2 łyżkami masła, posypać 1/4 szklanki brązowego cukru i cynamonem.
Zwinąć ciasno, zaczynając od 15-calowej strony; uszczypnij krawędź ciasta w rolkę, aby je zamknąć.
Pokroić w dwanaście 1 1/4-calowe plastry.
Kładziemy plastry w miseczkach na muffinki.
Piec około 10 minut lub do złotego koloru. Natychmiast obróć patelnię do góry nogami na żaroodporny talerz do serwowania. Zostaw patelnię na rolkach na minutę.