Rolada z kurczaka faszerowana kozim serem i ziołami

Rolada z kurczaka faszerowana kozim serem i ziołami
Need a דל פחמימות,zne danie główne? Kozi ser i Rolada z kurczaka nadziewane ziołami może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1253 kalorii, 82g białka, oraz 96 g tłuszczu. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rozmarynu, zwykła bułka tarta, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami, Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami, oraz Rolada z kurczaka / słodkich ziemniaków z sosem z koziego sera.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W misce, połączyć szpinak, kozi ser, migdały, bułka tarta i czosnek. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Ser KoziSer Kozi
( 23)( 23)
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
3
W innej misce połączyć masło, natkę pietruszki, rozmaryn, tymianek i skórkę z cytryny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Połóż pierś kurczaka-bok w dół. Pokrój przez skórę wzdłuż kręgosłupa kurczaka, przecinając skórę. Używając noża do trybowania i palców, zwolnij skórę z kurczaka, kierując nóż w kierunku mięsa kurczaka. Po rozluźnieniu skóry od tyłu, Odwróć kurczaka tak, aby był od strony piersi do góry i pokrój środek piersi. Za pomocą noża do trybowania i palców odciągnąć skórę z każdej strony. Gdy dojdziesz do nóg i skrzydeł, Wytnij wokół każdego kawałka, aby uwolnić skórę ze stawu. Nie spiesz się, to wymaga praktyki i nie musi być idealne, chcemy po prostu jak najwięcej skóry. Po usunięciu skóry z każdej strony kurczaka, odłóż je na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Wyjąć każdą pierś z kurcząt, biorąc nóż do trybowania i podążając za kością piersi w dół z każdej strony. Użyj Kości jako naturalnego przewodnika, wykonaj go aż do usunięcia piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżny, RozmrożonyGroszek śnieżny, Rozmrożony
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Gdy piersi są usuwane, Motyl każdej piersi przez cięcie w najgrubszej części piersi poziomo, tworząc kieszeń, jak otwarcie książki. Po nałożeniu masła umieść każdą pierś między 2 warstwami folii i za pomocą młotka do mięsa, Funt, aż będzie miała grubość 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
7
Piersi kurczaka ułożyć na płasko i posypać solą i pieprzem. Farsz z koziego sera Herbed podzielić między 4 piersi, umieszczając mieszaninę farszu w kierunku dolnej trzeciej części piersi, najbliżej jej najwęższego punktu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser KoziSer Kozi
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8
Zwijaj pierś wokół farszu, chowając się w końcach podczas toczenia, jak burrito.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Ułożyć skórki z kurczaka i podzielić masło ziołowe między nimi, umieszczając masło tuż poniżej środkowego punktu skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
10
Ułożyć zrolowaną pierś bezpośrednio na maśle, a następnie owinąć skórkę wokół kurczaka, schować na końcach, powtarzając ten sam proces, który zrobiłeś, aby zwijać piersi. Po zrolowaniu zabezpiecz skórę za pomocą 3 wykałaczek, po jednym w środku i po jednym na każdym końcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
11
Rozgrzać olej w nieprzywierającej, bezpiecznej w piekarniku patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
12
Dodać rolady i zapiekać ze wszystkich stron, aż złoty kolor będzie brązowy, 3 do 4 minut na stronie.
13
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz, aż temperatura wewnętrzna wyniesie 165 stopni F, a soki będą czyste, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
14
Odstawić kurczaka na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
15
Wyjąć wykałaczki, pokroić i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn