Rolada stekowa z chrzanem może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 860 kalorii, 74g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,85 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, rozmaryn, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Stek z papryką z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini, Rolada stekowa z Provolone, oraz Wagyu Spódnica Stek Rolada dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować farsz do steku: rozgrzać brojlery i umieścić paprykę ściętą bokiem w dół na wyłożonej folią patelni brojlerów. Broil aż skóra jest zwęglona, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Przełożyć do miski, przykryć talerzem i odstawić do ostygnięcia. Paprykę obrać palcami lub nożem do parkowania. W razie potrzeby lekko spłukać, aby usunąć pozostałą skórę i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Posmaruj roladę steku odrobiną oliwy z oliwek i naciśnij mieszankę bułki tartej na górze i bokach. Zawiąż roladę sznurkiem w trzech lub czterech miejscach, upewniając się, że nie jest zbyt ciasna (chcesz, aby skórka pozostała nienaruszona).
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
3
Ułożyć roladę na steku w patelni do pieczenia i piec, aż skórka będzie złota, a termometr włożony do środka zarejestruje 130 stopni dla średnio rzadkich, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 15 minut. Ostrożnie odciąć sznurek, a następnie pokroić rolkę w poprzek na 1-calowe kawałki.
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.