Rolada dyniowa z serem śmietankowym z białej czekolady
Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jeśli masz masło, ser śmietankowy, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort z czerwonej aksamitnej rolady z nadzieniem z białej czekolady i serem śmietankowym, Ciasto dyniowe z cynamonem Biała czekolada krem ser lukier, oraz Ciasto Z Białą Czekoladą Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Linia 9-na 13-calową patelnię z pergaminem. W mikserze wyposażonym w mocowanie ubijaj jajka na średniej prędkości, aż staną się pieniste. Powoli dodaj cukier i zwiększ prędkość do wysokiej. Ubij, aż będzie gęsty i cytrynowy kolor, około 5 minut. Ubij w soli.
Wyjąć z miksera i zacząć składać w dyni. Gdy nie całkowicie połączone, przesiać mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, imbir i gałkę muszkatołową do miski. Kontynuuj, aby złożyć aż tylko połączone.
Rozprowadzić na patelni i piec, aż tylko zestaw, o 15 protokół. Uruchom nóż wzdłuż krawędzi ciasta, aby poluzować.
Ostudzić na patelni 10 minut, a następnie delikatnie przesuń Papier i ciasto na stojaku chłodzącym do całkowitego ostygnięcia, około 30 minut.
Ubić serek śmietankowy, cukier cukierniczy i masło na mikserze wyposażonym w łopatkę na średniej prędkości do lekkiego i puszystego, około 2 minut. Ubić sokiem z cytryny i skórką.
Wyjąć z miksera i złożyć w roztopionej czekoladzie. Jeśli są luźne, schłodzić, aż będą wystarczająco gęste, aby się rozprzestrzenić (ale nadal miękkie).
Przenieść ciasto (z jeszcze dołączonym papierem) na powierzchnię roboczą.
Rozprowadzić ciasto serem równomiernie, utrzymując w granicach około 1/2 cala ze wszystkich stron. Zaczynając od krótkiego końca, delikatnie zwiń ciasto w ciasną rolkę, ostrożnie obierając papier z powrotem. Schłodzić do Ustawienia, co najmniej 2 godziny (patrz uwaga). Gdy będziesz gotowy do podania, przenieś na talerz do serwowania i wykończ końce. Na wierzch polać wiórkami z białej czekolady (patrz uwaga) i cukrem cukierniczym.