Risotto Ze Szparagami

Risotto Ze Szparagami
Risotto ze szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.5 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz parmezan, rosół z kurczaka, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ryż sushi, możesz śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Z Mlekiem Migdałowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Risotto z szynką i szparagami, Risotto Ze Szparagami, oraz Risotto Ze Szparagami.

Instrukcje

1
W małym rondlu przynieś bulion na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzać olej w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać cebulę i ryż i gotować, mieszając, aż ryż jest rumiany, o 5 protokół. Wymieszać w bulionie, 1/2 szklanki na raz, i gotować, stale mieszając, aż prawie cały bulion jest wchłaniany przed dodaniem więcej, aż ryż jest al dente, o 20 minut; dodać gorącą wodę, jeśli potrzebujesz więcej płynu. Około 5 minut przed ryżem, dodać szparagi, masło i parmezan i gotować, aż szparagi będą miękkie-chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
ParmezanParmezan
MasłoMasło
CebulaCebula
BulionBulion
WodaWoda
RyżRyż
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn