Red Snapper en Papillote
Red Snapper en Papillote może być dobrym przepisem, aby rozwinąć główne pole receptury Dania. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 53g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,41 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką cebulę, oregano, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Spróbuj Red Snapper en Papillote, Red Snapper en Papillote, oraz Czerwony Snapper en Papillote z winegretem Kolendrowo-limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Kuskus opłukać sitkiem z drobnej siatki, pod zimną wodą, ułożyć na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i posypać szczyptą soli. Odstawić.
Wytnij pergamin na arkusz 15 na 48 cali. Złóż w 1/2 i połóż na blasze do pieczenia/ciastek. Rozłóż i połóż snapper po przekątnej na blasze na wierzchu 1 warstwy pergaminu. Sól i pieprz ryby, wewnątrz i na zewnątrz.
Umieść zioła w jamie ryby wraz z 1/2 cytryny i 1/2 czerwonej cebuli. Ułożyć kuskus obok ryby ze wszystkich stron. Czosnek, a pozostałą cytrynę i czerwoną cebulę położyć na rybie i pomidory i karczochy serca wokół poza kuskus, tworząc nieco ściany.
Wlać wino na rybę i kropkę z masłem. Wchodzisz na krawędzie pergaminu, zszywanie w razie potrzeby, aby utworzyć i prawie szczelne uszczelnienie.
Piec w piekarniku przez 30 minut. Ostrożnie otwórz i podawaj (pamiętaj o kościach w rybach).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.