Red Snapper Baked Alaska Style
Red Snapper Baked Alaska Style to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 99g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 636 kalorii. Na $7.96 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, filety z Lucjana, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Pieczona Alaska, oraz Pieczona Alaska.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Masło rozprowadzić na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Ułóż filety rybne w jednej warstwie na dnie patelni i posyp solą i pieprzem.
Piec około 12 minut w nagrzanym piekarniku. W międzyczasie ubij białka w czystej suchej misce, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż pietruszkę, musztardę i estragon.
Rozprowadzić mieszaninę białka na rybie w warstwie o grubości około 1 cala.
Posypać bułkę tartą na wierzchu.
Powrót do piekarnika i piec przez około 6 minut, lub do bezy jest złoty, a płatki rybne widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.