Ravioli z Seabass z Ischia: Ravioli all ' Ischitana

Ravioli z Seabass z Ischia: Ravioli all ' Ischitana
Przepis ravioli z Seabass z Ischia: Ravioli all ' Ischitanan jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i jest zdecydowanie doskonały bezmleczny i pescatarian opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Za $2.15 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 18g tłuszczu i w sumie 493 kalorii. Mieszanka pieczenia ziemniaków, ząbków czosnku, marchwi i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 64%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ravioli Seabass z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, Królik w stylu Ischia: Coniglio All ' Ischitana, oraz Pollo all ' ischitana (Kurczak po Ischii).

Instrukcje

1
1 szklanka podstawowego sosu pomidorowego, przepis następujący;
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
2
Na patelni do smażenia od 12 do 14 cali podgrzej 4 łyżki oleju do wędzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj czosnek i gotuj na jasnozłoty kolor, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dodaj kawałki ryby i smaż, ciągle mieszając, 8 do 9 minut, aż ryba się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Wyjmij rybę do miski i pozostaw do ostygnięcia. Do miski dodaj majeranek, puree ziemniaczane i 4 łyżki oleju i wymieszaj, aby dobrze wymieszać, mając pewność, że rozbijesz wszystkie ryby. Dopraw do smaku solą i pieprzem i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajeranekMajeranek
ZiemniakZiemniak
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Aby zrobić makaron, zrób kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrób dołek na środku mąki i dodaj jajka i olej. Za pomocą widelca ubij jajka i olej i zacznij dodawać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MakaronyMakarony
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Rozszerzając studnię, wypychaj mąkę do góry, zachowując kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto połączy się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Zacznij wyrabiać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy uzyskasz spójną masę, wyjmij ciasto z deski i zeskrob resztki chrupiących kawałków. Odrzuć te bity. Lekko posmaruj deskę mąką i kontynuuj ugniatanie jeszcze przez 3 minuty. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając o odkurzeniu deski w razie potrzeby. Zawiń ciasto w folię i odstaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
9
Rozwałkuj makaron do najcieńszego ustawienia na maszynie do zwijania makaronu i umieść na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
RolkaRolka
10
Jeśli masz wałek do cięcia ravioli, przykryj warstwę makaronu warstwą mieszanki okonia morskiego o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
RavioliRavioli
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
11
Połóż równy arkusz makaronu i lekko dociśnij rękami. Ostrożnie zwiń 2 arkusze razem z wałkiem, aby uformować ravioli. Za pomocą krajalnicy do ciasta rozetnij ravioli, spływając między ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
MakaronyMakarony
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Krajalnica Do CiastKrajalnica Do Ciast
12
Jeśli nie masz wałka do cięcia ravioli, pokrój pojedynczy arkusz makaronu na raz na prostokąty o wymiarach 2 cale na 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
13
Umieść łyżeczkę mieszanki rybnej na środku każdego prostokąta i złóż makaron jak kawałek zeszytu i uszczelnij, aby utworzyć 1-calowy kwadrat. Powtarzaj, aż wszystkie składniki zostaną użyte.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
RybyRyby
14
Zagotuj 8 litrów wody i dodaj 3 łyżki soli. Wrzuć ravioli i gotuj od 6 do 7 minut, aż będą miękkie i całkowicie ugotowane. W międzyczasie na 12-14-calowej patelni do smażenia połącz sos pomidorowy, pozostałe 2 łyżki oleju i liście majeranku i umieść na ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
MajeranekMajeranek
RavioliRavioli
WodaWoda
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Odcedź ravioli, rezerwując wodę do gotowania i dodaj ravioli na patelnię z sosem pomidorowym. Wrzuć makaron, aby doprawić go sosem, w razie potrzeby dostosuj Wilgotność sosu wodą z makaronu i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
WodaWoda
RavioliRavioli
MakaronyMakarony
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
W 3-litrowym rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
17
Dodaj cebulę i czosnek i gotuj do miękkości i jasnozłotego koloru, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
18
Dodaj tymianek i marchewkę i gotuj jeszcze 5 minut, aż marchewka będzie dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
TymianekTymianek
19
Dodaj pomidory i sok i zagotuj, często mieszając. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut, aż będą gęste jak gorące płatki. Dopraw solą i podawaj. Ten sos mieści 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
PomidorPomidor
SokSok
SólSól

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Ten bogaty Pinot Noir otwiera się aromatami czerwonych owoców akcentowanymi porzeczkami i skórką pomarańczową. Smaki malin i wiśni sięgają aż po podniebienie i są uzupełnione nutami gorzkiej czekolady i jeżyny. Prezentując jasną kwasowość i średnią wagę, wykończenie jest długie i długotrwałe. 
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn