Ragu Bolognese to sos, który serwuje 4. Za 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 21g białka, 10g tłuszczu i w sumie 420 kalorii. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, pomidorów w puszkach, marchwi i selera. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 65%, który jest solidny. Spróbuj Ragù alla bolognese (sos boloński), Sos boloński (ragu Bolognese), oraz Sos boloński (ragu Bolognese) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Pokrusz kiełbasę do nieprzywierającego holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj marchewkę, seler i cebulę; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Odpływ.
4
Dodaj pomidory, bulion, ocet i płatki pieprzu. Doprowadzić do wrzenia. Dodaj mleko. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 1 do 1-1/4 godziny lub do zgęstnienia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala