Rabarbar Flip
Rabarbar Flip trwa około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 16G tłuszczu i w sumie 397 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis z Taste of Home wymaga rabarbaru, kokosa, cukru i barwników spożywczych. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. A-go Flip, Pumpkin Flip, oraz Porto Flip są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść rabarbar w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. W małym rondelku wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą; wymieszać z wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodaj barwnik spożywczy. Lekko ostudzić i polać rabarbarem.
Posyp mieszanką ciasta, kokosem i orzechami.
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do zakończenia testów ciasta.