Quiche ze szparagami i szpinakiem
Szparagi i szpinak Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz szpinak, bekon, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Szparagi, Szpinak I Feta Quiche, Szparagi, Szpinak I Boczek Quiche, Bezglutenowe, oraz Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagów I Łososia ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować na patelni i odstawić, trzymając łyżkę tłuszczu.
Dodać szparagi na patelni i saute aż tylko miękkie, o 3-5 protokół.
Dodać czosnek i zieloną cebulę i saute aż pachnące, o minutę.
Dodać szpinak i gotować, aż zwiędnie.
Rozwałkuj ciasto i dopasuj je do 9-calowej formy sprężynowej.
Wymieszaj jajka, mleko, ser, warzywa, boczek, sól i pieprz i wlej do formy wiosennej.
Piec w nagrzanym piekarniku 191° na złoty kolor i ustawić na środku, około 25-45 minut.