Płatki Owsiano-Jabłkowe Chrupkie
Płatki owsiano-jabłkowe Crisp to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Mieszanka mąki, rodzynki, szybkie gotowanie owsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Płatki Owsiane Z Jabłkami, Jabłko Owsiane Crisp, oraz Karmel Jabłko Płatki Owsiane Crisp.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, owies, 1/2 szklanki cukru i 1/2 łyżeczki cynamonu połączyć w średniej misce; pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać grubą mączkę.
Połącz 1/4 szklanki cukru, 1/4 łyżeczki cynamonu, jabłka i rodzynki w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali pokrytym sprayem do gotowania.
Posypać mieszanką owsianą.
Piec w 375 przez 30 minut lub do miękkości jabłek. Top każdej porcji z około 1/3 szklanki mrożonego jogurtu.