Półsłodkie ciasto czekoladowe z nadzieniem waniliowym

Półsłodkie ciasto czekoladowe z nadzieniem waniliowym
Półsłodkie ciasto czekoladowe z nadzieniem kremem waniliowym może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 762 kalorie, 7G białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mąkę uniwersalną, grubą sól koszerną, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 26%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto czekoladowe z ciasteczkami i nadzieniem śmietanowym, Ciasto Czekoladowe Z Nadzieniem Z Kremu Malinowego, oraz Ciasto Warstwowe Mocha Z Nadzieniem Czekoladowo-Rumowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło trzy patelnie o średnicy 8 cali z wysokimi bokami 1 1/2 cala. Dół linii z pergaminem okrągłym; pergamin maślany.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść czekoladę w metalowej misce ustawionej nad rondlem gotującej się wody. Wymieszać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W średniej misce ubić mąkę i 4 składniki. Za pomocą miksera elektrycznego, beat brązowy cukier, masło, i wanilia w dużej misce do mieszania (mieszanina będzie kruchy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubić w ciepłej roztopionej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Wymieszać suche składniki w 2 dodatkach na przemian z maślanką w 1 dodatku. Podziel ciasto między przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
6
Piec ciasta, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 23 minut. Schłodzić ciasta w patelni 10 minut. Obróć ciasta na stojak; odklej pergamin. Fajne ciasta. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Owiń ciastka w plastik i przechowuj w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Umieść 2 łyżki zimnej wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posypać unflavored żelatyny nad; odstawić 10 minut, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
3
Doprowadzić 1/2 szklanki śmietany do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Do zmiękczonej żelatyny dodać gorący krem; mieszać aż do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
5
Umieścić w lodówce tylko do zimna, ubijając często, około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
W średniej misce umieścić pozostały 1 szklankę schłodzonej śmietany, cukier puder i ekstrakt waniliowy. Za pomocą miksera elektrycznego, beat aż szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj mieszaninę żelatyny i ubijaj, aż uformują się szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
8
Umieścić 1 ciasto na 8-calowym tekturowym okrągłym lub tartym dnie patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
9
Rozłóż połowę nadzienia. Na wierzchu drugie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Rozłóż pozostałe nadzienie. Wierzch z trzecim ciastem. Chill on cardboard round 3 hours.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Przynieś śmietanę i syrop kukurydziany, aby gotować na wolnym ogniu w ciężkim małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać czekoladę; ubijać na gładką masę. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Umieść ciasto na stojaku ustawionym w dużej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Połówkę ganache rozłożyć na wierzchu i bokach ciasta. Ciasto schłodzić 1 godzinę. Rewarm Pozostałe ganache w małym rondlu na małym ogniu tylko do letniego, ubijając często.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Wlać ganache na zimne ciasto, rozłożenie w razie potrzeby, aby pokryć górę i boki. Schłodzić, aż ganache jest ustawiony, około 1 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
7
Wytnij papierowe kształty serca o różnych rozmiarach i ułóż ciasto na szczycie. Przesiej cukier puder. Ostrożnie podnieś serca z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn