Półksiężyce Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj półksiężyce z indyka. Za 51 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 7G tłuszczu i w sumie 121 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś koperek, seler, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 8%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Półksiężyce Z Indyka, Rachel Turcja Półksiężyce, oraz Indyk Divan Crescents dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na patelni nieprzywierającej podsmaż seler i cebulę na maśle przez 3-4 minuty lub do miękkości.
Dodaj indyka i zupę; dobrze wymieszaj.
Oddziel ciasto półksiężycowe na 24 Trójkąty.
Umieść 1 łyżkę mieszanki indyka na szerokim końcu każdego trójkąta; zwinąć z szerokiego końca.
Umieść spiczastą stroną w dół 2 cale. osobno na natłuszczonych blachach do pieczenia. Krzywa kończy się, tworząc kształt półksiężyca.
Piec w temperaturze 350° przez 8-9 minut lub na złoty kolor.