Puszyste Lukier Maślany

Puszyste Lukier Maślany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów lukier, więc dać puszysty lukier krem spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 24 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 209 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 109 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, cukru cukierniczego, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Wegańskie Puszyste Lukier Maślany, Puszyste białe ciasto z lukrem waniliowym, oraz Czekoladowe babeczki z puszystym miętowym polewą czekoladową.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w misce. Beat z niską prędkością, aby wymieszać. Beat z dużą prędkością, aż gładkie i puszyste, około 5-10 minut. Jeśli jest zbyt sztywny, ubij kilka kropli wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn