Puree z żołędzi z nasionami słonecznika jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 161 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka prażonych na sucho nasion słonecznika, czosnek w proszku, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest niesamowite. Spróbuj Dynia Z Żołędzi Z Nasionami Kozieradki I Czosnkiem, Chleb z dyni Żołędziowej z nasionami i orzechami, oraz Faszerowana Dynia Żołędziowa z prosem, szpinakiem, żurawiną i nasionami konopi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieścić połówki Acorn squash w kuchence mikrofalowej bezpieczne naczynia i przykryć folią. Kuchenka mikrofalowa na wysokości, aż mięso będzie miękkie, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Acorn Squash
Cukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
3
Za pomocą łyżki lub miarki do lodów wyjąć miąższ z kabaczka i przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Dodaj śmietanę, kminek i czosnek w proszku i zacieru razem z widelcem, aż do wymieszania i gładkie, dodając więcej śmietany, w razie potrzeby, aby stworzyć przyjemną konsystencję. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
¼ łyżeczki Oregano
5
Łyżka squasha na talerze i top z nasion słonecznika tuż przed podaniem.