Pumpkin Spice Layer Cake with Caramel and Cream Cheese lukier
Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 549 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Mieszanka cukru pudru, olej roślinny, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pecan Spice Layer Cake with Cream Cheese Frosting, Maślanka Spice Layer Cake with Brown Sugar Cream Cheese lukier, oraz Babeczki Pumpkin Spice z lukrem karmelowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka dwie 9-calowe patelnie do ciast z 1 1/2-cala-wysokie boki, tapping się nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pierwsze 9 składników ubić w dużej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, pokonać dynię, cukier i olej w innej dużej misce.
Dodaj jajka 1 na raz, ubijając, aby włączyć między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Wymieszać ze skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
5
Dodać mieszaninę mąki; pokonać na niskiej prędkości tylko do mieszania. Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
6
Piec ciasta, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 33 minut. Schłodzić w patelni 10 minut. Odwróć na stojak, a następnie obróć górną stronę i całkowicie ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Posypać 1/2 szklanki cukru pudru na dnie małej patelni nonstick. Gotować na średnim ogniu, aż cukier się roztopi (nie mieszać). Kontynuuj gotowanie, aż cukier stanie się głęboki bursztyn, mieszając od czasu do czasu, około 2 minut. Dokładnie wymieszać w 1/2 szklanki śmietany, wanilii i soli(mieszanina będzie energicznie pęcherzyków). Mieszaj do rozpuszczenia bitów karmelu. Pozostałą 1 łyżkę śmietany wymieszać. Przecedzić do małej miseczki. Chłodny karmel do temperatury pokojowej.
Pozostały cukier puder przesiać do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu i masła w dużej misce. Stopniowo ubić w cukrze pudrze. Beat w schłodzonym karmelu. Przykryć i schłodzić lukier, aż będzie wystarczająco mocny, aby się rozprzestrzenił, około 2 godzin.
Używając długiego ząbkowanego noża, wykończ zaokrąglone szczyty z ciast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
4
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu ciasta, pokrój bok do góry.
5
Rozłóż 3/4 szklanki lukier nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Umieścić drugą warstwę ciasta, wyciąć bok w dół, na szczycie lukier. Przykryć wierzch i boki ciasta pozostałym lukrem, tworząc gładką powierzchnię. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Przykryć kopułą ciasta lub dużą miską i schłodzić.